Selecteer een pagina

Over 360 degrees of

Vrienden en familie zeggen altijd “je bent zo goed in dingen vinden..”.
Niet de zoekgeraakte sleutels of zonnebril, maar dat leuke vrolijke liedje voor op een playlist. Of de juiste foto’s en plaatjes voor een collage… “Daar moet je iets mee doen..” Zo is door de jaren heen langzaam het idee gegroeid om een website en blog te starten. Nu is het dan zo ver.

Wat is en wat wordt “360 degrees of” dan, vraag je je misschien af? Het is een combinatie van ervaringen en verhalen over wat ik leuk vind (en dat is heeel veel) en wat ik vind (ergens van en tegenkom) en graag met jullie wil delen. Dat zal behoorlijk breed zijn. Van recepten die worden getest tot creatieve projecten zoals sieraden maken of haakprojecten. Daarnaast over reizen; waar ik ben geweest en wat nog op mijn wensenlijst staat en de fijnste boeken voor onderweg of thuis. Ook films en series zullen de revue passeren.

En om nou een gezicht te hebben bij alles wat ik online met jullie deel, hier een foto van mij (Linda) met mijn hond Olivier. Het gouden team op een fijne lentedag op het hondenstrand.

nl_NLDutch